El Reto Dulce de este mes, nos deja jugar con nuestra imaginación...
Después de mucho navegar por Internet y sus blogs, me he dado cuenta que hay Dry Martinis, Tintos de Verano, Sangrías, Gin Tónics, Mojitos y hasta Caipiriñas... y todo en gelatina!!!
Pues yo pensando en el veranito... que es lo que mejor refresca? La cervecita con limón!!!
INGREDIENTES:
1 lata de Shandy Cruzcampo.(lleva limón)
1 Limón
3 cdas de azúcar
1 sobre de gelatina neutra.
ELABORACIÓN:
Pondremos en un cazo la cerveza a calentar.
Cortaremos unas tiras de piel de limón y reservaremos, rallaremos el resto de la piel y reservaremos.
En un bol seco pondremos el polvo de gelatina y añadiremos agua mineral fría, dejaremos reposar unos segundos y batiremos enérgicamente.
Antes de que la cerveza empiece a hervir, añadiremos las 3 cucharadas de azúcar y el zumo del limón.
Cuando empiece a hervir retirar del fuego y añadir el agua con la gelatina, batir y poner en los moldes.
En cada molde pondremos tiritas de la piel de limón que habíamos reservado.
Enfriar durante mínimo 2 horas.
A mi personalmente me gusta ponerle un toque mínimo de albahaca, y servirla con nata montada.
ESPERO QUE OS GUSTE
BESOS DESDE COOKING LOVERS
Una gelatina ben original.No se m´hauria ocorregut. Deu estar deliciosa a més de la frescor de la cervesa.
ResponderEliminarQuina creativitat noia! M'ha encantat!!! Petonets
ResponderEliminarCristina, sí que ho està, sorpren el frescor de la llimona.Ara he de probar la de bitter..
ResponderEliminarpetonàs
Eri,si no ens aborrim, a que sí?
Un pétó, bonica
Hola Puri, no calque ho diguis, rica, rica i molt refrescant. Al final farem una paella amb gelatina.
ResponderEliminarUn petonet
MªJose, PUUAAGG!! quin repelús!! Juas, juas, juas, peró sí aquest pas farem el que no s'ha fet.
ResponderEliminarPetons Wapa
jajajaja ets genial! ric pel que dius de que tothom fa tot tipus de combinats amb gelatina i què carai! la cervesa també, oi? jajajaa doncs mira, jo intento resistir-me per que odio les gelatines, no sé per qué, o potser per que les trobo insípides, no ho sé, el cas es que procuro fer servir altres substàncies, com la pectina de la fruita. Però ja veig que tard o d'hora les hauré de fer servir, es que per més inri em van regalar un pot gegant, d'aquets de hosteleria, i alguna cosa n'hauré de fer, quina pena jajajaa :-)
ResponderEliminarun petó guapíssima!
Juas, juas, juas, Maduixa fes un sorteig i ja veuràs... t'el treurant de les mans..
ResponderEliminarMolts petons i gràcies per venir a veurem.
hem de probar de fer gelatina de pomada, deu emborraxar tant com l'altra? ji ji ji
ResponderEliminarM'apunto la recepta perque es veu ideal per refrescar-se aquests dies d'estiu!
ResponderEliminar