sábado, 11 de diciembre de 2010

GALLETAS DE NAVIDAD DECORADAS



Galletas decoradas.La verdad es que ha sido muy divertido realizarlas, la compañía inmejorable y Montse mi compañera de caminatas, que por fin ha empezado su blog.

Nuestras galletas, nada tienen que ver con las que hacen  Bea, Gourmenderies,Postreadicción y demás "MAESTRAS" de la cocina, pero nos hemos divertido tanto... que deseamos que llegue Sant Valentín.





El jueves hicimos la masa tal y como explica en su blog Postreadicción, y el Royal Icing lo hicimos como me enseñó Glòria, que gracias a ella tenemos estos colores tan chulos, pues me dejo sus colorantes.
GRÀCIES GLORI.!!!





Las hicimos en mi casa y el viernes fuimos a casa de Montse a decorarlas.
Hay que decir, que el año que viene solo haremos 3 ó 4 modelos, no tantos como este año; que si el cervatillo, el calcetín, la campana, el angelito, el muñeco de nieve, las bolas....BUFFF!!!
El año que viene menos, pero no por ganas, si no por tiempo, estuvimos desde las 3 de la tarde hasta las 10 de la noche y xarra que te xarra, (todo el rato hablando).
Por cierto,  la próxima vez tendremos preparada toda la glasa para las galletas. Me explico, hicimos glasa pero no calculamos bien y  para las últimas galletas nos hizo falta. No se por que, pero no quedaron igual, la glasa no secaba, o quedaba mal.También es posible que las ganas no fueran las mismas y ya no nos quedaban fuerzas. Os pongo también las fotos estas galletas para que veáis la diferencia.

FELIZ NAVIDAD BLOGGEROS/AS!!!!

10 comentarios:

  1. Quines galetes més boniques!!!
    I quants talladors tens!!!
    ... no sabia que tingués colors tant bonics...
    Tu Puri, com sempre treus el millor de cada persona! Per això ets tant especial.
    Un petó
    Mglòria

    ResponderEliminar
  2. Hola Puri!
    Quines galetetes més xules que t'han quedat! Jo les volia provar de fer, però crec que ho deixaré per l'any que ve, no tenc temps de fer tantes coses!Per cert, el primer "pinito culinario" que vaig fer varen ser unes galetetes de gingebre; ara les volia repetir decorades, però hauran d'esperar. Sniff, sniff!!Un petó. Paula

    ResponderEliminar
  3. Hola Puri!!
    Te'n recordes de com em va sorprendre el teu post anterior amb els pastissos dins un pot de vidre? Doncs, mira el post d'ahir de la cuina vermella fan un pastís de xocolata en un pot de vidre!! Fins i tot es veu que hi ha un llibre titulat "Dulces en cristal, pequeños y jugosos"!! Res, que hauré de fer una visita al "todo a cien" i comprar pots per fer proves...ja me veig aquest diumenge fent experiments!! He suposat que et faria gràcia, veure el post de la cuinavermella. Un petó guapa.Paula

    ResponderEliminar
  4. hola Puri, al teu blog les galetes llueixen molt, la veritat es que fa pena menjar-se-les, i si les guardem? ara en serio, ting unes ganes boiges de posar-les a les boses i regalar-les amb tota la ilu del meu cor. i el divendres a per la pròxima aventura!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Glòri, sense tu la meva vida seria meys alegre i optimista, en canvi estic més centrada en el que tinc que estar gràcies a tu, que m'ho recordes...Petons i abraçades fortes.
    Puri

    ResponderEliminar
  6. Paula, gràcies pel MSM ,ara mateix vaig a mirar aquest blog que em dius,(i de pas miraré el teu) No deixis que el temps et tregui les ganes per fer el que vols.. si no són per Nadal que siguin per Reis... Petons Puri

    ResponderEliminar
  7. Montse, Montse
    Que faré amb tu? De guardar les galetes ni hablar....Jo també tinc moltes ganes de que arribi divendres, però aquest cop res més publicarem al teu, Juas, Juas, Juas....
    Petonets, guerrillera !!
    Puri

    ResponderEliminar
  8. PAULA: no parlis més de pots de vidre davant la meva presència!!!
    Tinc un sindrome de diogenes amb els pots de vidre!!!
    PURI: aquest món està mal repartit. I per exemple tu i jo juntes! en som un clar exemple. I t'escric per dir-te: QUE ET PRESENTIS AL CONCURS!!!!, i tu Paula també, i tu Montse amb el teu segon post directe al concurs de Lazy blog també!!!

    ResponderEliminar
  9. Puri, me encanta, es genial!!!!!!!!!!!!!!! todo tiene una pinta buenísima, esta todo super trabajado. Muchos Besos guapa!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  10. Que ilu, mi cuñadita en mi blog!!!
    Gracias Susana, ya te guardo alguna..

    Besos y feliz navidad

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...